fbpx
 

IVVACCINATI VS AQUA-MAN

Έγινε τελικά η πρώτη δόση. Και φυσικά ξέρω ότι για την υπόλοιπη ανθρωπότητα ισχύει αυτό που λένε για τη φοράδα και το τι έκανε στο αλώνι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Πιάνω το κινητό με το εμβολιασμένο χέρι. Σε 5 δεύτερα ακούστηκε ένας ηλεκτρονικός σύντομος ήχος και αμέσως φάνηκε το 5G στο σήμα. Οκ, η ενεργοποίηση έγινε. Το τσιπ μπήκε στο σώμα. Εκπέμπω! Μια χαρά, όλα πήγαν τέλεια. Πώς τυχαίνει όμως λίγο μετά, πιάνω με το άλλο χέρι το κινητό. Το σήμα έφυγε, ξαναγύρισε το 4G. Απογοήτευση. Κάτι συμβαίνει. Δεν εκπέμπω απ' τη δεξιά πλευρά. Πρόβλημα, λοιπόν. Τι γίνεται τώρα;
Photo by AR on Unsplash

Έγινε τελικά η πρώτη δόση. Και φυσικά ξέρω ότι για την υπόλοιπη ανθρωπότητα ισχύει αυτό που λένε για τη φοράδα και το τι έκανε στο αλώνι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Αφού τρόμαξε η νοσοκόμα, γιατί η είσοδος ήταν απότομη, αφού έμαθαν τα(ς) Σέρρας οι υπόλοιπες 2 κι αφού με ρώτησαν αν έπαιζα μπάσκετ, μπήκα στο κλαμπ των Ivvaccinati. Δε λέω, ελαφρύ το χεράκι της και βρίσκομαι σε δευτερόλεπτα να περιμένω το γνωστό προληπτικό τέταρτο σε μια μεγάλη αίθουσα.

Πιάνω το κινητό με το εμβολιασμένο χέρι. Σε 5 δεύτερα ακούστηκε ένας ηλεκτρονικός σύντομος ήχος και αμέσως φάνηκε το 5G στο σήμα. Οκ, η ενεργοποίηση έγινε. Το τσιπ μπήκε στο σώμα. Εκπέμπω! Μια χαρά, όλα πήγαν τέλεια. Πώς τυχαίνει όμως λίγο μετά, πιάνω με το άλλο χέρι το κινητό. Το σήμα έφυγε, ξαναγύρισε το 4G. Απογοήτευση. Κάτι συμβαίνει. Δεν εκπέμπω απ’ τη δεξιά πλευρά. Πρόβλημα, λοιπόν. Τι γίνεται τώρα;

Σκέφτηκα να ψάξω για γιατρό, αλλά για καλή μου τύχη, άκουσα μια φωνή να μου λέει: “μην ανησυχείς!! Θα ενεργοποιηθεί κι η άλλη πλευρά, όταν κάνεις τη 2η δόση!”. Γυρνάω και τον βλέπω. Παρά τα χρόνια του, ήταν εύκολα αναγνωρίσιμος. Ο κυρ-Μπάμπης ο ταξιτζής, cult φιγούρα της πόλης. Στα νιάτα του ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής στο begleri, δις χρυσός ολυμπιονίκης στο tavli, ενώ σήμερα είναι ειδικός λοιμωξιολόγος, ειδήμων, εξπέρ, βαθύς γνώστης και μύστης σε θέματα mRNA, DNA, NBA, CSI Miami και AREA 51. Δεν είναι τυχαίο ότι το παρατσούκλι του είναι “επιστήμων”. Τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο.

“Και ξέρεις γιατί γίνεται αυτό, ε;;;”, με ρωτάει, έχοντας πάρει εκείνο το ύφος του Έλληνα που είναι έτοιμος να σου κάνει τη χάρη και να σου φανερώσει, να μοιραστεί μαζί σου μια μεγάλη αλήθεια που την ξέρει μόνο αυτός. “Δεν ξέρω κυρ-Μπάμπη”, του απάντησα κι εκείνος κούνησε τη φεγγοβολούσα από τη φαλάκρα κεφαλή του, σα να μου έλεγε …γατάκι, άκου να μαθαίνεις!!! “Γιατί δεν ήθελαν το Sputnik!!!”, ξεφούρνισε περήφανα το νέο ο κυρ-Μπάμπης, βάζοντας το δείκτη του χεριού στην παρειά του. Άγαλμα εγώ και πέρασαν κάποια δευτερόλεπτα επινίκιας παύσης του κυρ-Μπάμπη, ο οποίος ως άλλος πράκτωρ 007 γύρισε να δει αν μας ακούει κανείς. “Αν το είχαμε τώρα αυτό το εμβόλιο, θα έπιανες και με τα 2 χέρια το 5G!”, μου είπε και με αποτελείωσε. Αριστερός ο κυρ-Μπάμπης, λοιπόν, αν και δεξιόχειρ….

Μετά από λίγο, αφού με χαιρέτησε, έφυγε. Κι έμεινα να σκέφτομαι ότι αντί να κάνω το εμβόλιο Sputnik του συντρόφου Πούτιν, έχω κάνει ένα καπιταλιστικό εμβόλιο και θα πρέπει να περιμένω 3 βδομάδες, για να έχω πλήρη ενεργοποίηση του τσιπ και του 5G. Για λέπια, μαλλιά κι ουρές δεν ανησυχώ ακόμα. Αυτά εμφανίζονται μετά από μήνες. Έχω καιρό.

Έφυγα παίρνοντας οδηγίες για τα μετά του εμβολίου και μια σχεδόν full body εικόνα για το πώς θα είμαι μετά από 2 μήνες (φώτο). Φυσικά, προς αποφυγή συγκινήσεων και λοιπών σκιρτημάτων, λόγω δασύτριχου και ρωμαλέου στήθους (η αμφίεση περιείχε υποκάμισο), δεν αναρτάται εικόνα από τη στιγμή του εμβολιασμού. Ούτε στον εχθρό σου αυτά που τραβάει από το γυναικείο φύλο ο σύντροφος Κυριάκος…

ΘΑΝΟΣ ΚΛΕΤΣΑΣ

Ο Αθ. Κλέτσας (Θάνος για τους φίλους) είναι κλασσικός φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων και τη Φιλοσοφία της εκπαίδευσης. Κατάγεται από τις Σέρρες και ζει μόνιμα στη Ρόδο, όπου υπηρετεί πλέον ως Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας. Μιλάει λίγο, γράφει πολύ.

Related Posts